Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τεχνολογία αιχμής στο νέο e-bike της Yamaha (+video)

Ελλάδα 12:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεχνολογία αιχμής στο νέο e-bike της Yamaha (+video)

NEWSMOTO

Τεχνολογία αιχμής στο νέο e-bike της Yamaha (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha προσθέτει ακόμα ένα e-bike στην γκάμα της δίνοντας έμφαση στη χρηστικότητα και την ποιότητα.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικές ημέρες η Yamaha παρουσίασε τους ηλεκτροκινητήρες νέας γενιάς για τα ποδήλατά της. Παράλληλα με αυτήν την αποκάλυψη η ιαπωνική εταιρεία είχε ετοιμάσει και ένα νέο e-bike το οποίο θα λανσάρει στις αγορές το 2025. Πρόκειται για το Yamaha Crosscore RC, ένα ποιοτικό ποδήλατο για όλες τις χρήσεις το οποίο θα είναι παράλληλα και το πιο προσιτό στην γκάμα της εταιρείας.

Το Crosscore RC είναι ένα φιλικό ηλεκτρικό ποδήλατο που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινής μετακίνησης και διασκέδασης. Είναι πολύ φιλικό στον χρήστη, άνετο στη θέση οδήγησης και ποιοτικό με όμορφο σχεδιασμό. Η Yamaha θεωρεί ότι το Crosscore RC είναι το απόλυτο entry-level ποδήλατο για καθημερινή χρήση.

Η καινοτομία που φέρει το νέο ποδήλατο είναι ο κινητήρας PWSeries S2. Το καινούριο σύνολο αποδίδει 75 Nm ροπής και ζυγίζει μόλις 2,85 κιλά, έχοντας υψηλή τεχνολογία ελέγχου και κορυφαία αναλογία ροπής/βάρους. Το πλαίσιο του Crosscore RC είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει ενσωματωμένο στο εσωτερικό ειδικό δίαυλο για να περνάτε οι καλωδιώσεις και η μπαταρία λιθίου 500 kWh.

Advertisement
Advertisement

Τη μετάδοση έχει αναλάβει σύστημα της Shimano Cues για ομαλές και αξιόπιστες αλλαγές ταχυτήτων, ενώ φρένα, εμπρός ανάρτηση και ζάντες φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας της Yamaha. Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την πολυχρηστικότητα του ποδηλάτου είναι η μεγάλη λίστα αξεσουάρ που έχει σχεδιάσει η Yamaha. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι η σχάρα στο πίσω μέρος με ενσωματωμένα κλιπ δεσίματος MIK που μπορεί να φιλοξενήσουν παιδικό κάθισμα.

Το Yamaha Crosscore RC θα είναι διαθέσιμο το 2025 μαζί με επίσης καινούριο Wabash RT Gravel.