Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τιμή-πρόκληση για το SYM TL 508 (+video)

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τιμή-πρόκληση για το SYM TL 508 (+video)

NEWSMOTO

Τιμή-πρόκληση για το SYM TL 508 (+video)

NEWSMOTO

Η SYM μειώνει την τιμή του κορυφαίου της MAXSYM TL 508 και το κάνει πιο δελεαστικό από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Αν το τελευταίο διάστημα φλερτάρεται με την απόκτηση ενός νέου scooter 300 κ.εκ. και άνω, τότε καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στην νέα απίθανη προσφορά της SYM. Η εταιρεία έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη προσφορά για τη ναυαρχίδα της, το MAXSYM TL 508 ABS/TCS, δημιουργώντας μια πολύ δελεαστική τιμή στις 7.995 ευρώ.

Το mega scooter της SYM βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας και τα τελευταία χρόνια «παλεύει» στα ίσια με ισχυρούς αντιπάλους όπως το Yamaha TMAX 560 και το Kymco AK550. Βασικό στοιχείο του scooter είναι ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 508 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 46 ίππους και 50 Nm ροπής. Το σύνολο είναι πολύ αποδοτικό με βελούδινη λειτουργία, ενώ συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Advertisement
Advertisement

Πολύ δυνατός είναι επίσης ο εξοπλισμός του scooter καθώς διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, LED φώτα, LCD οθόνη πληροφοριών συνοδευόμενη από TFT οθόνη 4,5 ιντσών με τις βασικές πληροφορίες, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, χώρος αποθήκευσης για ένα full face κράνος (ή δύο jet κράνη) και USB θύρα φόρτισης.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει η SYM στην οδηγική συμπεριφορά ξεκινώντας από το ενισχυμένο ατσάλινο πλαίσιο κατανομής βάρους 50:50. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω αερίου-λαδιού. Στα φρένα έχουμε δύο δίσκους 275 χιλ. εμπρός με 4πίστονες ακτινικές δαγκάνες και οι τροχοί είναι 15 ιντσών.

Advertisement

Το δελεαστικό SYM TL 508 ABS/TCS είναι διαθέσιμο στην τιμή των 7.995 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του TL 508.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: SYM Joyride 300 16”
Ασίστ της SYM και γκολ από την ΑΕΚ
Αυτά είναι τα 300άρια scooter της SYM

Advertisement