Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην Αχαΐα το Scooter Rally Αντοχής 2024

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Αχαΐα το Scooter Rally Αντοχής 2024

NEWSMOTO

Στην Αχαΐα το Scooter Rally Αντοχής 2024

NEWSMOTO

Το 8ο Scooter Rally Αντοχής πραγματοποιείται στις 25-26 Μαΐου στην Αχαία και η διασκέδαση είναι εγγυημένη.

Advertisement
Advertisement

Το Scooter Rally Αντοχής συνεχίζεται για 8η χρονιά επιστρέφοντας αυτήν τη φορά στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αχαΐας. Το διασκεδαστικό οδοιπορικό πραγματοποιείται το διήμερο 25-26 Μαΐου με την εκκίνηση να γίνεται στην Παραλία της Ακράτας.

Η διανυκτέρευση της πρώτης ημέρας θα γίνει στην Πάτρα, ενώ ο τερματισμός θα γίνει ξανά στην παραλία της Ακράτας στις 26 Μαΐου.

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το Scooter Rally Αντοχής θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται για κάποιον αγώνα ταχύτητας, αλλά περισσότερο για ένα κυνήγι θησαυρού με τις μοτοσικλέτες και τα scooter στο επίκεντρο.

Advertisement
Advertisement

Το Scooter Rally Αντοχής ξεκίνησε το 2015 και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο διασκεδαστικές εκδηλώσεις για τους φίλους των δύο τροχών. Διεξάγεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας ώστε οι συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις ομορφιές τις χώρας μας και αν νιώσουν την απόλαυση της οδήγησης μακριά από τη ρουτίνα της πόλης και της καθημερινότητας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά ένα… παιχνίδι με βασικό στοιχείο την αλληλεγγύη, την συνεργασία και φυσικά την ευχαρίστηση της οδήγησης. Οι αγωνιζόμενοι καλούνται σε μια προκαθορισμένη διαδρομή περίπου 300 χιλιομέτρων τη μέρα να παίξουν παιχνίδια, να λύσουν γρίφους και να βγάλουν φωτογραφίες προκειμένου να κερδίσουν πόντους που θα τους χαρίσουν μια καλή τελική κατάταξη. Μπορούν να πάρουν μέρος μοτοσικλέτες και scooter κάθε είδους.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το Scooter Rally Αντοχής στη σελίδα του Facebook.