NEWSMOTO

Την άνοιξη η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Την άνοιξη η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

NEWSMOTO

Την άνοιξη η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

NEWSMOTO

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και ο χώρος της Έκθεσης Μοτοσικλέτας του 2023.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία 3 χρόνια η μοτοσικλέτα και το scooter στην Ελλάδα γνωρίζουν τεράστια άνθιση. Τα δίκυκλα αποτελούν πλέον μονόδρομο στη λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος των μεγάλων πόλεων και οι σύγχρονες και ασφαλής λύσεις που έχουν να επιδείξουν τα εργοστάσια πλέον έχει προσελκύσει πολλούς νέους αναβάτες στον κόσμο των δύο τροχών.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο οι Εκθέσεις Μοτοσικλέτας γίνονται όλο και μεγαλύτερες προσελκύοντας τόσο τους κατασκευαστές όσο και τους ενδιαφερόμενους αναβάτες. Για το 2023 η Έκθεση Μοτοσικλέτας έρχεται ακόμα πιο σύγχρονη, ακόμα πιο μεγάλη και ακόμα πιο ανοιχτή στο κοινό. Ο μικρός χώρος του πρώην αμαξοστασίου προφανώς και δεν χωράει τον κόσμο των δύο τροχών με αποτέλεσμα το 2023 να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο.

Advertisement
Advertisement

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Μ. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2023. Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσικλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) ο οποίος εγγυάται ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές μέσω των εισαγωγέων θα δώσουν βροντερό παρόν στην έκθεση.

Τον σχεδιασμό φέτος τον έχει αναλάβει η Be Best η οποία μαζί με την Κ. Λάμαρης θα δώσουν στο κοινό την πιο ποιοτική και σύγχρονη εμπειρία έκθεσης μοτοσικλέτας που έχουν συναντήσει μέχρι τώρα. Άλλωστε η συσσωρευμένη εμπειρία 25 ετών μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο παιδικό ATV από την CFMoto
Προσοχή! Τσέκαρε προτού ανοίξεις την πόρτα!
Σημείο αναφοράς στην οικονομία το νέο Suzuki Burgman 125

Advertisement