Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph Tiger 900 Aragon: Τιμή και δόξα στα Rally Raid (+video)

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Triumph Tiger 900 Aragon: Τιμή και δόξα στα Rally Raid (+video)

NEWSMOTO

Triumph Tiger 900 Aragon: Τιμή και δόξα στα Rally Raid (+video)

NEWSMOTO

Η Triumph παρουσίασε μια νέα έκδοση Aragon για το Tiger 900 τιμώντας τη συμμετοχή της στον αγώνα Baja Aragon.

Advertisement
Advertisement

Ακριβώς έναν χρόνο πριν η Triumph είχε κάνει την μεγάλη υπέρβαση να προετοιμάσει μια Tiger 900 Rally Pro, να την παραδώσει στα χέρια του πρεσβευτή της Ιβάν Θερβάντες και να αγωνιστεί στον περίφημο αγώνα Rally Raid, Baja Espana Aragon.

Ο έμπειρος αναβάτης enduro, όχι μόνο κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα με την μεγάλη Tiger, αλλά κέρδισε την κατηγορία Trail δίνοντας ουσιαστικά στην Triumph την πρώτη της νίκη σε αυτό το είδος αγώνων.

Για να τιμήσει η Triumph το συγκεκριμένο γεγονός αποφάσισε να σχεδιάσει μια καινούρια έκδοση για τις Tiger 900 GT Pro και Rally Pro που την ονόμασε Aragon.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο σημείο που κάνει τις Tiger 900 Aragon να ξεχωρίζουν είναι τα ιδιαίτερα γραφικά που θυμίζουν την αγωνιστική μοτοσικλέτα. Οι χρωματισμοί που κυριαρχούν είναι το μαύρο, το ανθρακί και το λευκό με γραφικά στο αγωνιστικό κίτρινο της Triumph, ενώ στην έκδοση GT έχει χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός κόκκινου, μαύρου και λευκού.

Advertisement

Στο τεχνικό κομμάτι, οι αναρτήσεις έχουν αναβαθμιστεί με το πιρούνι Showa 45 χιλ. της έκδοσης Rally Aragon να έχει διαφορετικά εσωτερικά εξαρτήματα, διαφορετικές ρυθμίσεις και διαφορετική διαδρομή (240 χιλ.) που το κάνουν ικανότερο στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Advertisement

Στην έκδοση GT Aragon η πίσω ανάρτηση είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη, ενώ και στις δύο εκδόσεις συναντάμε προστατευτικά κάγκελα ρεζερβουάρ και κινητήρα. Ο εμπρός τροχός στην έκδοση Rally είναι 21 ιντσών και στην έκδοση GT 19 ιντσών. Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός τρικύλινδρος σε σειρά 888 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 95,2 ίππους και 87 Nm ροπής.

Οι δύο νέες μοτοσικλέτες Triumph Tiger 900 GT Aragon και Tiger 900 Rally Aragon θα είναι σύντομα διαθέσιμες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Βίντεο του νέου Tiger Aragon.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεκόρ παραγγελιών για τα 400άρια της Triumph (+video)
Σε πείσμα των καιρών η Triumph μειώνει τις τιμές σε δημοφιλή μοντέλα
Απόδραση με Triumph Tiger 1200