Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή της Kove 450 Rally (+video)

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η τιμή της Kove 450 Rally (+video)

NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή της Kove 450 Rally (+video)

NEWSMOTO

Η Kove ανακοίνωσε την έναρξη των προπαραγγελιών της 450 Rally και μάλιστα σε τιμή προσφοράς.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση της Kove στην Ελλάδα από την Γκοργκόλης Α.Ε. έβαλε ακόμα έναν σημαντικό «παίχτη» στην αγορά. Μάλιστα η κορυφαία εταιρεία μοτοσικλέτας στη χώρα μας αποφάσισε να κάνει ακόμα πιο πικάντικη τη συνεργασία της με την Kove δημιουργώντας μια ειδική προσφορά γνωριμίας με την 450 Rally.

Η Kove ανακοίνωσε την έναρξη των προπαραγγελιών της μοτοσικλέτας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα, να μεταφερθεί στην ειδική πλατφόρμα παραγγελιών και να κλείσει την μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Από αυτήν την συναλλαγή θα βγει κερδισμένος κατά 500 ευρώ καθώς από τα 7.995 ευρώ που είναι η βασική τιμή της μοτοσικλέτας, θα την αγοράσει στην τιμή των 7.495 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για τις μοτοσικλέτες που θα προπαραγγελθούν έως και 30 Νοεμβρίου 2023 και με χρόνο παράδοση εντός τετραμήνου.

Η Kove 450 Rally σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε μέσα από τη συμμετοχή της εταιρείας στο Rally Dakar. Είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 449 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 42 ίππους και 35 Nm ροπής με βάρος μόλις στα 145 κιλά. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με ανεστραμμένο πιρούνι διαδρομής 240 χιλ. εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ οι ακτινωτοί τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω.

Advertisement

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Kove Moto και ενημερωθείτε για την προσφορά της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

Βίντεο της Kove 450 Rally.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η Γκοργκόλης A.E. φέρνει την Kove στην Ελλάδα (+video)
Εντυπωσιακό cafe racer από την Kove
Η Ευρώπη καλωσορίζει την εντυπωσιακή Kove 450 Rally (+video)

Advertisement