Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δεν θα πιστεύεις την τιμή της Kove 800X Pro

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστεύεις την τιμή της Kove 800X Pro

NEWSMOTO

Δεν θα πιστεύεις την τιμή της Kove 800X Pro

NEWSMOTO

Η Kove σου κάνει το απόλυτο δώρο Χριστουγέννων προσφέροντας το πολυαναμενόμενο 800X Pro σε προνομιακή τιμή.

Advertisement
Advertisement

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί να αγοράσεις μοτοσικλέτα αυτά τα Χριστούγεννα τότε μάλλον η προσφορά της Kove θα βάλει τέλος στις αμφιβολίες σου. Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. ότι ξεκινάει τις προπαραγγελίες της εκρηκτικής 800X Pro και μάλιστα για μερικές ημέρες προσφέρει τη μοτοσικλέτα με όφελος 600 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, για εκείνους που θα επισκεφτούν την ειδική πλατφόρμα και παραγγείλουν τη μοτοσικλέτα μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2023 θα την κάνουν δική τους στην προνομιακή τιμή των 7.795 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν όφελος 600 ευρώ από την αρχική τιμή των 8.395 ευρώ της Kove 800X Pro με τον χρόνο παράδοσης να έχει οριστεί τον Απρίλιο του 2024.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Kove 800X Pro έχει ήδη προκαλέσει «θόρυβο» στον κόσμο των adventure μοτοσικλετών με τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 799 κ.εκ. έχει απόδοση 96,5 ίππους και 80 Nm ροπής έχοντας στο πλευρό του έναν σύγχρονο ψεκασμό και ένα ανθεκτικό και ακριβές κιβώτιο ταχυτήτων.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB οι οποίες αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ελαστικά της Pirelli και τα φρένα έχουν δύο δίσκους 310 χιλ. εμπρός με ακτινικές δαγκάνες και έναν δίσκο πίσω με ABS. Όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε ένα πολύ χαμηλό βάρος 185 κιλών και ένα ρεζερ4βουάρ χωρητικότητας 20 λίτρων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φρεσκάρισμα για το Kove Maverick 500 του 2024
Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την Kove 800Χ Pro (+video)
Εντυπωσιακό cafe racer από την Kove

Advertisement