Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Φρεσκάρισμα για το Kove Maverick 500 του 2024

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φρεσκάρισμα για το Kove Maverick 500 του 2024

NEWSMOTO

Φρεσκάρισμα για το Kove Maverick 500 του 2024

NEWSMOTO

Η Kove αναβαθμίζει χρωματικά το δημοφιλές Maverick 500 θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του και το 2024.

Advertisement
Advertisement

Η έλευση της Kove στη χώρα μας μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. έφερε αλλαγές στο γενικότερο πλαίσιο εργασιών της εταιρείες. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές συναντάμε και το πέρασμα του εξαιρετικού Maverick 500 στην ομπρέλα της Kove δίπλα στα πολυαναμενόμενα 800X Pro και 450 Rally.

Για να δώσει νέα ώθηση στο μεσαίο της adventure η Kove αποφάσισε να αναβαθμίσει χρωματικά το Maverick 500 με φρέσκες επιλογές και διαφορετικά γραφικά. Οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί στους οποίους είναι διαθέσιμη η μοτοσικλέτα, τονίζουν ακόμη περισσότερο το δυναμικό χαρακτήρα και τον adventure σχεδιασμό της.

Advertisement
Advertisement

Η Kove Maverick 500 είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 46 ίππους και 40,5 Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB και φρένα της Nissin. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω ακτινωτοί με ελαστικά tubeless της Metzeler, ενώ στον βασικό εξοπλισμό βρίσκουμε ABS της Bosch.

Ο εξοπλισμός της Maverick 500 είναι επίσης εντυπωσιακός με LCD οθόνη πληροφοριών, ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε δύο θέσεις, προστατευτικά κάγκελα, προστατευτική ποδιά κινητήρα, χούφτες και θύρα φόρτισης USB. Η «Top Gun» μοτοσικλέτα της Kove έρχεται επίσης με νέα μειωμένη τιμή στα 5.795 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αυτή είναι η τιμή της Kove 450 Rally (+video)
Επίσημο: Η Γκοργκόλης A.E. φέρνει την Kove στην Ελλάδα (+video)
Αποστολή newsmoto: Η έκπληξη της EICMA ήρθε από την Zontes

Advertisement