Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επετειακός χρωματισμός για την Ducati Multistrada V2

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακός χρωματισμός για την Ducati Multistrada V2

NEWSMOTO

Επετειακός χρωματισμός για την Ducati Multistrada V2

NEWSMOTO

Η Ducati Multistrada γίνεται φέτος 20 ετών και το γιορτάζει με έναν μοναδικό χρωματισμό.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για την Ducati Multistrada καθώς γιορτάζει τα 20 χρόνια από την πρώτη φορά που έκανε την εμφάνισή της στις αγορές. Το πολύ επιτυχημένο μοντέλο έχει ξεπεράσει τις 100.000 πωλήσεις από το 2003 μέχρι σήμερα και έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο των δύο τροχών.

Η Ducati για να τιμήσει το θρυλικό της μοντέλο παρουσίασε μια νέα χρωματική έκδοση της Multistrada V2 S με την ονομασία Thrilling Black & Street Grey. Πρόκειται για έναν χρωματισμό που συνδυάζει το γυαλιστερό μαύρο χρώμα με τις εκλεπτυσμένες γκρι πινελιές και την σπορ παρέμβαση του κόκκινου της Ducati στις ζάντες και στα πλαϊνά φέρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati έχει προσέξει ιδιαίτερα την εργονομία της μοτοσικλέτας για να είναι φιλική και εύκολα προσβάσιμη σε όλους. Αυτός είναι ο λόγος που το ύψος της σέλας έχει έρθει στα 830 χιλ. που την κάνει ιδανική για το μεγαλύτερο μέρος των αναβατών. Άλλωστε ο στόχος τη Multistrada V2 είναι η μέγιστη άνεση σε καθημερινή χρήση και φυσικά στο ταξίδι.

Ο κινητήρας της V2 είναι ο γνωστός Testastretta L2 των 937 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 113 ίππους και 98 Nm ροπής. Συνοδεύεται από πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων όπως ABS Στροφή, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα quickshifter, Cruise Control και τέσσερις επιλογές οδήγησης. Οι αναρτήσεις και τα φρένα προσφέρουν εγγυημένη οδηγική απόλαυση, ενώ η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη και με σύστημα συνδεσιμότητας μέσω της TFT οθόνης 5 ιντσών.

Advertisement

Η νέα έκδοση της Multistrada V2 S αναμένεται τους επόμενους μήνες και στην Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγριεμένη η νέα Ducati Panigale V2
Ducati: Η επιστροφή των κίτρινων (+video)
Ένα Ducati Scrambler… τέρμα γκάζι (+video)