NEWSMOTO

Ετοιμάζει V4 cruiser η QJMotor;

Ελλάδα 19:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζει V4 cruiser η QJMotor;

NEWSMOTO

Ετοιμάζει V4 cruiser η QJMotor;

NEWSMOTO

Η QJMotor ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη φέρνοντας ένα νέο V4 κινητήρα μεσαίου κυβισμού.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει σχέδια ενός νέου κινητήρα ο οποίος έφερε στα καπάκια του τα λογότυπα της QJMotor. Το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο ήταν πως είχε διάταξη V4, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τις κινεζικές φίρμες.

Πλέον οι φήμες έρχονται πιο κοντά στην πραγματικότητα καθώς διέρρευσαν ακόμα περισσότερα σχέδια με μια cruiser μοτοσικλέτα να είναι εξοπλισμένη με τον συγκεκριμένο κινητήρα. Ο κινητήρας είναι V4 με περιεχόμενη γωνία 90 μοίρες, υγρόψυκτος. Ο κυβισμός του είναι κοντά στα 600 κ.εκ. με την απόδοση να φτάνει τους 60-70 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί όσον αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι αν η QJMotor θα τον χρησιμοποιήσει για τις «δορυφορικές» εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται. Για παράδειγμα, δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο από τα μικρά μοντέλα της Harley Davidson που προορίζονται για την ασιατική αγορά να φέρουν τον V4 κινητήρα.

Μπορεί πάλι να δούμε κάποιο σπορ μοντέλο της Benelli να επωφελείται από την συγκεκριμένη εξέλιξη με την ιταλική μάρκα να το τοποθετεί σε ένα Tornado ή σε κάποιο καινούριο cruiser. Σίγουρα πάντως ο κινητήρας θα κάνει ντεμπούτο στην Ασία και έπειτα ίσως τον δούμε στην Ευρώπη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στενή επαφή με το QJMotor SRT 800X
QJMotor SRK 125S: Λάτρης της καθημερινότητας
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)

Advertisement