Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Horwin βάζει τα γυαλιά σε Ευρωπαίους και Ιάπωνες (+video)

Ελλάδα 18:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Horwin βάζει τα γυαλιά σε Ευρωπαίους και Ιάπωνες (+video)

NEWSMOTO

Η Horwin βάζει τα γυαλιά σε Ευρωπαίους και Ιάπωνες (+video)

NEWSMOTO

Η Horwin περνάει στην αντεπίθεση με το εντυπωσιακό Senmenti 0 και δύο ακόμα φουτουριστικά concept bikes.

Advertisement
Advertisement

Η Horwin, αφού μας συστήθηκε πριν από περίπου έξι χρόνια και μπήκε σταδιακά στη μοτοσικλετιστική ζωή μας, πλέον με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους και σίγουρα πιο εξελιγμένους κατασκευαστές ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο. Η κινεζική μάρκα στην Ελλάδα έχει τη στήριξη του Ομίλου Σαρακάκη και έχουμε δει ήδη τα πρώτα της scooter να κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας μας.

Έχοντας δουλέψει εντατικά πάνω στα συστήματα μετάδοσης της κίνησης και στα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, πλέον η Horwin είναι έτοιμη να περάσει στο επόμενο επίπεδο και να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των ηλεκτρικών scooter. Το πιο φρέσκο δείγμα αυτής της αναβάθμισης είναι η έλευση το 2024 του νέου Horwin Senmenti 0.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο scooter το είχαμε δει μόνο ως concept μέχρι τώρα, αλλά τώρα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στους δρόμους έχοντας ως μεγάλο του όπλο την πρωτοποριακή τεχνολογία. Τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από την εταιρεία είναι ότι το Senmenti 0 θα είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 99 ίππων (!) και 894 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές καθώς τα 0-100 χλμ./ώρα θα επιτυγχάνονται σε 2,8 δευτερόλεπτα – επιπέδου superbike δηλαδή!

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 16,9 kWh και η αυτονομία είναι κοντά στα 300 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει δυνατότητα φόρτισης σε DC ταχυφορτιστή. Highlight του super-scooter είναι τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας όπως το adaptive cruise control, το σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου και το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης.

Advertisement

Εκτός από το Senmenti 0, η Horwin έχει σχεδιάσει δύο ακόμα μοτοσικλέτες, τη Senmenti X και τη Senmenti 11 που έχουν πολύ φουτουριστικό σχεδιασμό και κορυφαίες επιδόσεις, αλλά δε θα αποκαλυφθούν πριν από το 2026. Τα νέα δίκυκλα της Horwin θα παρουσιαστούν επίσημα πρώτη φορά στην έκθεση τεχνολογίας CES 2024 στο Λας Βέγκας.

Advertisement

Δείτε το φουτουριστικό Horwin Senmenti X.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικός δάσκαλος στο χώμα (+video)
Μειωμένες τιμές για τα Horwin EK3 και SK3
Αυτό είναι το σπορ ηλεκτρικό scooter της Horwin

Advertisement