Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η περίεργη περίπτωση του Alberto Puig (+video)

Ελλάδα 20:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η περίεργη περίπτωση του Alberto Puig (+video)

NEWSMOTO

Η περίεργη περίπτωση του Alberto Puig (+video)

NEWSMOTO

Η Honda μας παρουσιάζει στο 5ο επεισόδιο της σειράς Behind The Dream τον αμφιλεγόμενο Alberto Puig.

Advertisement
Advertisement

Ο Alberto Puig είναι Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας Repsol Honda στο MotoGP τα τελευταία 4 χρόνια. Ο Ισπανός είναι από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες στα paddock έχοντας δεχτεί δριμεία κριτική για τις επιλογές του στην ομάδα. Ο Puig έχει πληρώσει ακριβά την ειλικρίνειά του καθώς πάντα θα πει τα πράγματα όπως έχουν και δεν θα κρυφτεί.

Ο Ισπανός μάνατζερ επίσης έχει την ατυχία να βρίσκεται στο τιμόνι της Honda την χειρότερη στιγμή της πορείας της. Θυμίζουμε ότι το 2022 τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, έχοντας μια από τις χειρότερες επιδόσεις στην ιστορία της. Πολλοί λοιπόν έχουν συνδυάσει αυτή την αποτυχία με τον Alberto Puig.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, μέσα στην ομάδα της Repsol Honda, ο Puig έχει τον σεβασμό όλων κυρίως για την ειλικρίνειά του. Πάντα στηρίζει τους αναβάτες, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, ενώ πιστεύει ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή. Όσο για τον εαυτό δεν μασάει τα λόγια του: «Δεν προσποιούμε ότι είμαι εκείνος που όλοι θα λατρεύουν. Δεν προσποιούμε ούτε στη ζωή μου. Το πως με βλέπουν οι άλλοι δεν μπορώ να το ελέγξω και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει».

Ο Marc Marquez είναι από εκείνους που έχουν στηρίξει τον Puig, αλλά και ο Ισπανός manager στάθηκε στο πλευρό του Marquez στη δύσκολη περιπέτεια με τον τραυματισμό του. Ωστόσο αναγνωρίζει ότι ο ευθύς χαρακτήρας του τον έχει κάνει δυσάρεστο σε αρκετούς. Ο Marquez έχει δηλώσει για τον Puig: «Πολλοί μιλάνε αρνητικά για τον Alberto, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικός. Είναι σημαντική η ειλικρίνειά του. Όταν κάποιος είναι ειλικρινής και μιλάει με ευθύτητα, συνήθως δεν έχει πολλούς φίλους».

Advertisement

Ας δούμε το 5ο επεισόδιο του Behind The Dream.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Behind the Dream: Δύο ξεχωριστοί άνθρωποι του HRC (+video)
MotoGP: Αποκαλυπτική η σειρά Behind the Dream της Honda (+video)
BMW Motorrad δημιουργεί δικό της ενιαίο πρωτάθλημα με F900R (+video)