NEWSMOTO

Το πρώτο αναδιπλούμενο scooter από ανακυκλώσιμα (+video)

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρώτο αναδιπλούμενο scooter από ανακυκλώσιμα (+video)

NEWSMOTO

Το πρώτο αναδιπλούμενο scooter από ανακυκλώσιμα (+video)

NEWSMOTO

Η ιταλική To-Move παρουσίασε το πιο… πράσινο δίκυκλο που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Οι εναλλακτικές λύσεις αστικής μετακίνησης γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλής στην Ευρώπη. Τα ηλεκτρικά πατίνια, τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα ηλεκτρικά scooters έχουν πλέον μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας κατακλύζοντας τους δρόμους των μεγάλων πόλεων.

Αυτό φυσικά έχει δημιουργήσει και μια πλειάδα νέων κατασκευαστών οι οποίοι πάντα προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι καινούριο για να δελεάσουν το κοινό που ψάχνει κάτι διαφορετικό στην μετακίνησή του. Η ιταλική To-Move πρόσφατα παρουσίασε το πολύ ιδιαίτερο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό scooter TOM το οποίο διαθέτει ενδιαφέρουσα τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο του TOM είναι ότι έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα και βιώσιμα υλικά. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι το πρωτοποριακό σύστημα αναδίπλωσης που διαθέτει κάνοντάς του εξαιρετικά πρακτικό στις μετακινήσεις. Το TOM μπορεί να αναδιπλωθεί σε μόλις 7 δευτερόλεπτα και με βάρος 20 κιλά μπορεί να μεταφερθεί πανεύκολα.

Το ηλεκτρικό scooter της To-Move είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 500 W που χαρίζει τελική ταχύτητα 40 χλμ./ώρα στο scooter. Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο με χωρητικότητα 750 W και αυτονομία 50 χιλιόμετρα και μπορεί να φορτιστεί σε οικιακή πρόζα σε περίπου 4 ώρες. Στο εμπρός μέρος το TOM διαθέτει ανάρτηση, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκους εμπρός και πίσω.

Advertisement

Το TOM κοστίζει στην Ιταλία 2.750 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο στο τελευταίο τρίμηνο του 2023.

Πάρτε μια γεύση από το TOM.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επαναστατικό cargo scooter από την Daytona
Ποιο ηλεκτρικό scooter σχεδιάστηκε από την Porsche (+video)
Η Hero σπάει το ρεκόρ αυτονομίας με ηλεκτρικό scooter