Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αλλάζει το branding της η VMoto Soco

Ελλάδα 12:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει το branding της η VMoto Soco

NEWSMOTO

Αλλάζει το branding της η VMoto Soco

NEWSMOTO

Ο Όμιλος VMoto αποφάσισε πλέον να συγχωνεύσει τις ονομασίες VMoto και Super Soco κάτω από μία και μοναδική μάρκα.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος VMoto ιδρύθηκε στην Αυστραλία πριν από πέντε χρόνια και μόλις έναν χρόνο αργότερα συνεργάστηκε πολύ στενά με την Super Soco, μια κινεζική εταιρεία με ειδίκευση στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Η δύο εταιρείες μέχρι τώρα είχαν έναν σχετικό διαχωρισμό στα μοντέλα τους με τη VMoto να ασχολείται περισσότερο με καινοτομίες και διασκεδαστικές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και τη Super Soco με πιο συμβατικά ηλεκτρικά scooters και μοτοσικλέτες.

Πλέον ο Όμιλος έχει μεγαλώσει πολύ έχοντας ισχυρή παρουσία σε όλο τον πλανήτη και φυσικά στην Ευρώπη. Μάλιστα η VMoto έχει δημιουργήσει ένα στρατηγικής σημασίας παράρτημα στην Ιταλία όπου σχεδιάζονται τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα της VMoto Soco.

Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και να κάνει πιο εύκολη στους πελάτες την πρόσβαση στα μοντέλα της η VMoto Soco αποφάσισε όλα τα προϊόντα της να φέρουν πλέον το λογότυπο VMoto. Τα Super Soco και E-Max θα φέρουν πλέον το λογότυπο της VMoto και αυτό θα είναι το αποκλειστικό όνομα της μάρκας στην παγκόσμια αγορά δικύκλων.

Advertisement
Advertisement

Τα μοναδικά που θα διατηρήσουν τα ονόματά τους είναι τα επαγγελματικά και B2B δίκυκλα VMoto Fleet. Ο Γκρατσιάνο Μιλόνε, Πρόεδρος και Επικεφαλής Στρατηγικής του VMoto Group εξήγησε ότι αυτή η απόφαση έχει να κάνει τόσο με τη μείωση του κόστους για την εταιρεία, όσο και με την καλύτερη αναγνωρισιμότητα των προϊόντων. «Αυτή η επιχείρηση αλλαγής ονομασίας είναι πολύ σημαντικότερη όχι απλά για αλλαγή στυλ. Είναι μια ένεση ενέργειας στη μηχανή της VMoto και την ισχυρή παρουσία της στις αγορές», είπε ο κος Μιλόνε.