Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η μοντέρνα πλευρά της UM Motorcycles

Ελλάδα 22:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μοντέρνα πλευρά της UM Motorcycles

NEWSMOTO

Η μοντέρνα πλευρά της UM Motorcycles

NEWSMOTO

Το XSpeed 125 RX είναι το νέο σπορ scooter  της UM Motorcycles στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων της UM Motorcycles έχουν να κάνουν με μοντέλα ρετρό αισθητικής. Ακόμα και η σειρά των scooter Chill ακολουθεί μια κλασική σχεδιαστική προσέγγιση θυμίζοντας τα ευρωπαϊκά scooter της δεκαετίας του 1960.

Ανάμεσα στην γάμα των μοντέλων της UM Motorcycles υπάρχει και ένα σύγχρονο scooter με σχεδιασμό άκρως εντυπωσιακό. Το Xspeed 125 RX είναι ένα μικρό σε διαστάσεις scooter στην κατηγορία των 125 κ.εκ. το οποίο ακολουθεί μια πολύ επιθετική και σπορ σχεδιαστική δομή.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με απόδοση 8,84 ίππους και 8,6 Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού και την μετάδοση έχει αναλάβει αυτόματο κιβώτιο CVT, ενώ η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή στα 2,4 λίτρα/100 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω και τα φρένα χρησιμοποιούν την τεχνολογία συνδυασμένης πέδησης CBS. Στον εξοπλισμό το XSpeed 125 RX χρησιμοποιεί φώτα LED, διαθέτει επίπεδο πάτωμα για εύκολη επιβίβαση/αποβίβαση και μεταφορά αντικειμένων, έχει αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη και διπλό σταντ.

Το νέο σπορ Scooter της UM Motorcycles είναι διαθέσιμο από την ΤΕΟΡΕΝ στην τιμή των 2.230 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το cool scooter της UM Motorcycles
Απόβαση των Αμερικανών της UM Motorcycles στην Ελλάδα…
Δοκιμή: UM Renegade Commando 125

Advertisement