Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στα κιτρινόμαυρα το Zontes E350

Ελλάδα 10:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα κιτρινόμαυρα το Zontes E350

NEWSMOTO

Στα κιτρινόμαυρα το Zontes E350

NEWSMOTO

H συνεργασία της Γκοργκόλης Α.Ε. με την ΠΑΕ ΑΕΚ φέρνει τον επιθετικό Αντόνιο Ζίνι στη σέλα του Zontes E350.

Advertisement
Advertisement

Η Γκοργκόλης Α.Ε. και την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στηρίζει τις προσπάθειες της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ ως επίσημος προμηθευτής. Ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η κορυφαία εταιρεία σε πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα είχε σχεδιάσεις δράσεις με δημοφιλής ποδοσφαιριστές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η Γκοργκόλης Α.Ε. έφερε κοντά τον επιθετικό της ομάδας Αντόνιο Ζίνι και το premium scooter Zontes E350. Ο ποδοσφαιριστής από την Αγκόλα φωτογραφήθηκε με το E350 και πήρε μια γεύση από το κορυφαίο scooter της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Ο Ζίνι, ήδη από την προετοιμασία της ομάδας και τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις του, εντυπωσίασε τους φιλάθλους με την τεχνική και την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ενώ το Ε350 με τον πλούσιο εξοπλισμό, το μοναδικό σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις απαράμιλλες επιδόσεις του, έχει ήδη «βάλει γκολ» στην αγορά των μεσαίου κυβισμού scooter.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ενθουσιάστηκε από την ιδιαίτερη σχεδίαση του E350 και για την πολύ άνετη θέση οδήγησης που προσφέρει στον αναβάτη. Το σημαντικότερο ήταν όμως η ποιότητα που αναδύει το μοντέλο επιβεβαιώνοντας ότι η Zontes ανήκει στις εταιρείες που ενισχύουν το premium προφίλ τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτός είναι ο εντυπωσιακός εξοπλισμός του Zontes E350
Στενή επαφή με το Zontes E350
Η Zontes ετοιμάζει τον αντίπαλο του T-MAX