NEWSMOTO

Το καινούριο δεξί χέρι του διανομέα από την SYM

Ελλάδα 18:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το καινούριο δεξί χέρι του διανομέα από την SYM

NEWSMOTO

Το καινούριο δεξί χέρι του διανομέα από την SYM

NEWSMOTO

Η SYM αναβάθμισε το Symphony Cargo Pro δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον επαγγελματία.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα η SYM είχε δύο αξιόπιστα επαγγελματικά scooter στην γκάμα της για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς, το X’Pro 125 και το Symphony Cargo 125. Πλέον η δημοφιλής ταϊβανέζικη μάρκα προσθέτει ακόμα ένα αξιόμαχο scooter στην γκάμα της το οποίο βασίζεται στο επιτυχημένο Symphony Cargo.

Το νέο SYM Symphony Cargo Pro 125 δημιουργήθηκε ουσιαστικά για να καλύψει ακόμα περισσότερες ανάγκες μεταφορών χάρη στον έξτρα χώρο αποθήκευσης στο εμπρός μέρος.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο επαγγελματικό Symphony Cargo Pro 125 διαθέτει δύο επαγγελματικές σχάρες, μία εμπρός και μία πίσω οι οποίες εύκολα σταθεροποιούν το φορτίο και το μεταφέρουν με ασφάλεια χάρη στις ενσωματωμένες λαβές. Επιπλέον, διαθέτει επίπεδο πάτωμα για εύκολη πρόσβαση και μεταφορά μεγάλων αντικειμένων και άγκιστρο μεταφοράς τσαντών στο εσωτερικό της ποδιάς.

Advertisement
Advertisement

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους πρακτικούς εσωτερικούς χώρους αποθήκευσης με 6,5 λίτρα κάτω από τη σέλα και πρίζα 12V στο εσωτερικό της ποδιάς. Για να ενισχυθεί η πρακτικότητα ο προβολέας και τα φλας έχει μεταφερθεί μπροστά από την σχάρα.

Advertisement

Όσο για το τεχνικό κομμάτι, το Symphony χρησιμοποιεί τον αξιόπιστο και οικονομικό μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους και 10,3 Nm ροπής με κατανάλωση που δεν ξεπερνάει τα 2,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το βάρος του scooter είναι μόλις 126 κιλά, ενώ αναρτήσεις και φρένα εγγυώνται ασφάλεια και άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement

Το νέο Symphony Cargo Pro 125 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 2.495 ευρώ στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ψήνεστε για SYM TL 508; (+video)
Τιμή-πρόκληση για το SYM TL 508 (+video)
SYM Cruisym α 300 TCS: Το «α» και ωμέγα στα GT scooters