Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Καινούρια V2 adventure από την QJMotor

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καινούρια V2 adventure από την QJMotor

NEWSMOTO

Καινούρια V2 adventure από την QJMotor

NEWSMOTO

Η QJMotor φέρνει στην Ελλάδα το ικανό SVT 650 μια μοτοσικλέτα περιπέτειας για καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και αρκετό καιρό οι δικύλινδροι σε σειρά κινητήρες έχουν αντικαταστήσει τους κινητήρες V2 σε ένα μεγάλο φάσμα μοτοσικλετών. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που οι εταιρείες επιμένουν στον V2 κινητήρα και το κάνουν κυρίως στην κατηγορία των On-Off μοτοσικλετών με έναν πιο all-around χαρακτήρα.

Η QJMotor είναι από τις εταιρίες που δεν θέλουν να αφήσουν τον V2 κινητήρα να αποσυρθεί και αποφάσισε να τον τοποθετήσει σε ένα νέο adventure μοντέλο. Το SVT 650 είναι ένα μοντέλο περιπέτειας με τον σχεδιασμό του να ξεκαθαρίζει άμεσα περί τίνος πρόκειται. Η μπροστινή όψη της SVT 650 ξεχωρίζει χάρη στην κατακόρυφη τοποθέτηση των δίδυμων LED προβολέων και την εντυπωσιακή σχεδίαση του φέρινγκ, που καταφέρνει να διατηρεί στενή τη σιλουέτα της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Ο δικύλινδρος V2 κινητήρας με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών αποδίδει 76,2 ίππους και 65 Nm ροπή. Με τη βοήθεια του πολύ καλά μελετημένου ψεκασμού το σύνολο είναι γραμμικό, χωρίς κραδασμούς, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά οικονομικό καθώς με το ρεζερβουάρ των 20 λίτρων μπορεί να διανύσει ο αναβάτης σχεδόν 460 χιλιόμετρα.

Στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς, η QJMotor έχει δημιουργήσει δύο εκδόσεις για την SVT 650. Η μία είναι με χυτές ζάντες και ελαστικά δρόμου 17 ιντσών και η δεύτερη η SVT 650X με ακτινωτούς τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης. Οι αναρτήσεις και στις δύο περιπτώσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της Brembo με δύο δίσκους 320 χιλ. εμπρός που συνδυάζεται με ABS της Bosch.

Advertisement

Ο εξοπλισμός της SVT 650 διαθέτει θερμαινόμενα grip και θερμαινόμενα σέλα, μεγάλη οθόνη TFT ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι και ψηλή ζελατίνα.

Advertisement

Η QJMotor SVT 650 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 6.695 ευρώ και για την SVT 650X η τιμή είναι στα 7.195 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
QJMotor SRT 700: Street καρδιά, adventure ψυχή
Δοκιμή: QJMotor SRK 700
Το νέο QJMotor SRK 400 κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν