Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην Ελλάδα η πολλά υποσχόμενη UM Renegade 300

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα η πολλά υποσχόμενη UM Renegade 300

NEWSMOTO

Στην Ελλάδα η πολλά υποσχόμενη UM Renegade 300

NEWSMOTO

Η UM Motorcycles φέρνει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο και σίγουρο πιο πικάντικο Renegade 300.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας γνωρίσει ήδη την UM Motorcycles στη χώρα μας με τα εντυπωσιακά scooter Chill και τα cruiser των 125 κ.εκ. ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα της αμερικανικής μάρκας.

Η UM Motorcycles, μέσω της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. έφερε στην Ελλάδα τα νέα, μεγαλύτερα σε κυβισμό Renegade 300 επεκτείνοντας την γκάμα της προς τα πάνω. Οι καινούριες Renegade 300 έρχονται στις εκδόσεις Commando και Freedom ακολουθώντας τα σχεδιαστικά βήματα των μικρότερων μοντέλων. Ανάμεσα στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν είναι ο στρογγυλός προβολέας, οι ζάντες 7 ακτίνων, η μαύρη ματ εξάτμιση και η χαλαρή, chopper αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Τόσο το Commando όσο και το Freedom είναι εξοπλισμένα με έναν σύγχρονο κινητήρα 292 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 28,02 ίππους. Συνοδεύεται από σύστημα ψεκασμού της Bosch, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό. Οι αναρτήσεις είναι σωστά μελετημένες και συνεργάζονται με δυνατά φρένα που αποτελούνται από έναν δίσκο σε κάθε τροχό και ακτινικές διπίστονες δαγκάνες με ABS.

Οι τροχοί στην περίπτωση του Freedom είναι 17 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω, ενώ στην περίπτωση του Commando είναι 16 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω. Όσο για τις τιμές, η UM Renegade Freedom κοστίζει 5.190 ευρώ, ενώ η UM Renegade 300 Commando στα 4.990 ευρώ. Τις μοτοσικλέτες της UM Motorcycles θα τις βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της TEOREN MOTORS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μοντέρνα πλευρά της UM Motorcycles
Δοκιμή: UM Chill Classic 125
Δοκιμή: UM Motorcycles Renegade Sport 125

Advertisement