Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Προκαλεί σεισμό το νέο QJMotor Fort 350 (+video)

Ελλάδα 8:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προκαλεί σεισμό το νέο QJMotor Fort 350 (+video)

NEWSMOTO

Προκαλεί σεισμό το νέο QJMotor Fort 350 (+video)

NEWSMOTO

Η QJMotor ανακοίνωσε την έλευση στην Ελλάδα του κορυφαίου premium scooter Fort 350.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor βαδίζει με γοργούς ρυθμούς προς την κατάκτηση της κορυφής και στη χώρα μας παρουσιάζοντας συνεχώς νέα και πολύ εντυπωσιακά μοντέλα. Εκτός από τις εξαιρετικές μοτοσικλέτες, η QJMotor φέρνει τώρα στην Ελλάδα το νέο της Fort 350, ένα premium scooter με πλούσιο εξοπλισμό, εξαιρετικές επιδόσεις και ποιότητα που κοιτάζει στα μάτια τον ιαπωνικό και ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Σχεδιαστικά το Fort 350 φροντίζει από την πρώτη επαφή να κάνει αισθητή την παρουσία του με έντονες σπορ πινελιές, αλλά και στοιχεία από την κατηγορία των scooter περιπέτειας.

Σίγουρα ένας τομέας στον οποίο ξεχωρίζει το νέο scooter της QJMotor είναι ο εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει LED φώτα, ρυθμιζόμενη ηλεκτρικά ζελατίνα, TFT οθόνη 7 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, θερμαινόμενα grip και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος με απόδοση 33,2 ίππους και 33,5 Nm ροπής έχοντας στο πλευρό του ένα εξαιρετικό σύστημα ψεκασμού της Bosch. Συνοδεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για μέγιστη ασφάλεια, ενώ το ABS στα φρένα είναι δικάναλο. Οι αναρτήσεις από την άλλη είναι της KYB για ποιοτική οδηγική συμπεριφορά και συνεργάζονται με ένα νέο ατσάλινο πλαίσιο.

Advertisement

Το νέο QJMotor Fort 350 βγαίνει σε δύο χρωματισμούς, μαύρο και γκρι με την τιμή του να έχει οριστεί στις 5.795 ευρώ.

Δείτε το νέο Fort 350.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Level up κάνει η νέα QJMotor SRT 800SX (+video)
QJMotor CTR 125: Σταυροδρόμι πρακτικότητας και ποιότητας
Καινούρια V2 adventure από την QJMotor