Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Level up κάνει η νέα QJMotor SRT 800SX (+video)

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Level up κάνει η νέα QJMotor SRT 800SX (+video)

NEWSMOTO

Level up κάνει η νέα QJMotor SRT 800SX (+video)

NEWSMOTO

Η μοτοσικλέτα περιπέτειας της QJMotor ανεβαίνει επίπεδο με περισσότερη δύναμη και καλύτερο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας ήδη σηκώσει σκόνη την κατηγορία των adventure μοτοσικλετών με την SRT 800, η QJMotor αποφάσισε να δώσει στο κοινό την κορυφαία έκδοση του μοντέλου προσθέτοντας τα αρχικά SX.

Τι μπορεί όμως να σημαίνει αυτή η αναβάθμιση σε SRT 800SX; Με απλά λόγια είναι σχεδόν +16 ίππους, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και πιο πλούσιο εξοπλισμό. Όλα ξεκινούν στη νέα SRT 800SX από τον κινητήρα ο οποίος παραμένει δικύλινδρος σε σειρά ωστόσο έχει αυξημένη χωρητικότητα στα 799 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Η δύναμη έχει εκτοξευθεί πλέον στους 92,5 ίππους και η ροπή στα 77 Nm διατηρώντας τα εξαιρετικά στοιχεία τροφοδοσίας, απόκρισης στο γκάζι και οικονομίας στο καύσιμο. Η δεύτερη μεγάλη διαφορά έρχεται από το ρεζερβουάρ το οποίο αυξήθηκε σε χωρητικότητα στα 24 λίτρα. Αυτό σημαίνει πολύ απλά μεγαλύτερη αυτονομία αφού η κατανάλωση παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα με την QJMotor να αναφέρει 4,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις παραμένουν ίδιες με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός της Marzocchi 43 χιλ. και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης και επαναφοράς. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με tubeless ελαστικά της Maxxis, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με ABS της Bosch και δίσκους 320 χιλ. εμπρός.

Advertisement

Στον εξοπλισμό, το SRT 800SX διαθέτει θερμαινόμενα grip και σέλα, ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών με πληροφόρηση για πίεση ελαστικών, σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, σχάρα αποσκευών και κρυφό φωτισμό στους διακόπτες.

Advertisement

Η νέα QJMotor SRT 800SX είναι διαθέσιμη στην τιμή των 8.295 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Δείτε τη νέα SRT 800SX

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίθεση και στα σπορ ηλεκτρικά από την QJMotor
Καινούρια V2 adventure από την QJMotor
Δοκιμή: QJMotor SRK 700